keskiviikko 4. toukokuuta 2016

toukokuun terävät tarjoukset!

Kyllä!
Jos et ole vielä ikinä kokeillut toukokuun tarjousöljyjä, niin nyt on aika! Clarity - öljysekoitus on yksi lemppariöljyistäni ollut aina. Sen erittäin vahva ja vaikuttava tuoksu on kirjaimellisesti tehnyt muutoksen keskittymiseeni, jotta saisin annettua 100% siihen, minkä täytyy saada valmiiksi. Sitä on myös ihana tuoksutella iltapäiväväsymyksen sattuessa - kun ei vaan pysty tai halua edes ottaa pieniä nokosia. Se siis edistää ajattelun selkeyttä sekä henkistä vireyttä.
Niin, ja tämän Clarity-öljyn saa kaupan päälle kun tilauksesi ylittää 195pv:tä.

Toinen tarjousöljy on Rosmariini. Joskus pari vuotta sitten, kun pidimme öljyiltaa ystäväni luona, niin paikalle tuli siskokset. Molemmat kävivät skannerissa ja molemmille tuli rosmariini öljy. Muistan vieläkin erittäin tarkasti, kun he molemmat suorastaan imivät öljypullosta kaiken irti minkä sai!!! Olivat kuin kissoja, jotka kehräsivät kuuman puuron ympärille. En voinut uskoa todeksi! Silloin en itse välittänyt rosmariiniöljystä, nyt kyllä jo vähän siedän sitä. Mutta ei se edelleenkään ole "aina mukana" - valikoimassa :)! Se on energisoiva öljy myöskin! Kannattaa käydä lukemassa lisää, koska se on todella suosittu öljy myös vatsantoimintaa tukemaan ja stressinsietokykyyn. Öljyjä on moneksi - kuten taas nähdään :)
Ja Rosmariinin saat kaupan päälle Clarityn kanssa, kun tilauksesi on väh.250PV:tä.

Ja toukokuussa -10% -tarjoukseen tuli ehdottomasti yksi lempparituotteeni - SHEERLUME. Jos et ole vielä kokeillut niin kokeile. Käytän tätä kasvovoidetta päivittäin, ja rakastun siihen päivä päivältä enemmän. Se jättää todella tasaisen ja kuulaan ihon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti