maanantai 30. toukokuuta 2016

Elite Express

Tutustutaanpa tähän ELITE EXPRESSIIN tarkemmin.
Tämä ensimmäinen vaihde on tarkoitettu sinulle, joka juuri aloitat kertomaan Young Livingistä toisille. 
Young Livingin palkkiojärjestelmässä jäsenestä seuraava taso on STAR. Star-tason saavuttamiseen tarvitaan 500 ogv:tä. Kun sen saavutat, sinulla on kolme kuukautta aikaa saavuttaa Executive taso, jotta saat upeat palkinnot Young Livingilta (lue kuvasta). Executive tasoon tarvitaan yht. 4000 ogv:tä, joka sisältää kaksi 1000 ogv:n jalkaa. Upea lähtölaukaisu monelle uudelle sponsorille lähteä täyttämään unelmia ja auttamaan ympärillä olevia ihmisiä hyvinvoinnin pariin! TÄTÄ SUOSITTELEN JOKAISELLE ALOITTELEVALLE - LAITETAAN RYTISEMÄÄN!

Sitten kun olet saavuttanut EXECUTIVE TASON, sinulla on mahdollisuus hypätä uuteen EXPRESS junaan; SILVER in 6 - junaan! 
Tämä tarkoittaa sitä, että sinun täytyy saavuttaa Silver taso 6kk kuluttua siitä, kun Executive taso on saavutettu. Silver tasoon vaaditaan 10 000 ogv:tä, joka pitää sisällään 2x4000 ogv:n jalkaa. Sekä näiden jalkojen ulkopuolelta täytyy tulla yhteensä 1000ogv:ta, joka myös sisältyy 10 00 ogv:hen..mutta niinhän siinä käykin, koska teet edelleen kovasti töitä perustan rakentamiseen! 
Minkä upean lahjan tulet saamaan! WAU!

Ja sitten.
Nyt rupee jo värisyttämään, koska Silver taso on takataskussa ja siitä lähdetään huimaan nousuun kohti GOLDIA. Goldissa myynti vaan kasvaa sekä leadereiden määrä lisääntyy. Eli OGV täytyy olla väh. 35 000, joka pitää sisällään 3 x 6000ogv:n jalkaa, sekä sen 1000ogv:tä näiden kolmen jalan ulkopuolelta. Ja kun saavutat GOLDIN 6kk sisällä Silveristä, niin upeat palkinnot ovat sinun!
Ja viimeinen. Tai itse asiassa toiseksi viimeinen. Kun tähän ollaan päästy niin matka jatkuu vieläkin kovemmin.
Goldista matka jatkuu...PLATINUMIN VÄREIHIN. Ja kun sen saavuttaa 5 kk sisällä Gold-tason saavuttamisesta, niin a'vot minkä diffuuserisarjan saat kotiisi sekä matkalaukut! WAU! Tämä todella kannattaa.

Platinum tasoon vaaditaan 100 000 ogv:tä, joka pitää sisällään 4x8000 ogv:n jalkaa, ja näiden jalkojen ulkopuolelta 1000ogv:ta. Eli kuten huomataan, alussa rakennettu vahva perusta jatkaa kasvamistaan ja tuo tullessaan upeita saavutuksia. Tämän tason saavuttaessa voin sanoa, että tiimissäsi on monia upeita leadereita nousemassa loistoon ja saavuttamassa samaa mitä sinäkin! Meno vaan paranee ja niin pidotkin!
Ja kuten sanoin, ei tässä vielä kaikki.
Jos olet jo saavuttanut jonkun tason, niin sinulla on mahdollisuus hypätä junaan matkalla.
Esim. Kaija saavutti Executive tason jo v.2015. Hän on mennyt edes takaisin tasojen välillä, mutta päätti rohkaistua nousemaan kohti Silveriä ja teki sen toukokuussa 2016. Se antaa hänelle valtuudet hypätä GI6- junaan :)! Joten Kaija lähtee tavoittelemaan Goldia, jotta saa upeat palkkiot sekä saa samalla tsempattua omaa organisaatiota eteenpäin ja viemään YL jokaiseen kotiin!

Mikä on sitten BONUS? Kun aloitat tämän matkan STARISTA ja menet PLATINUMIIN 20kk sisällä - saat UPEAN BONUS-lahjan. Tähän voi osallistua VAIN ne, jotka eivät ole saavuttaneet STAR-tasoa aikaisemmin. Tiedän, että tähän pystyy moni myös meidän organisaatiostamme - tiedossa on upeita nousuja, kehityksiä ja kasvua - GO TEAM GO :)! Me olemme täysillä mukana, joka ikinen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti