torstai 14. huhtikuuta 2016

Paras Ystäväni - Deep Relief.


Tänä aamuna herättyäni, tiesin heti, että Deep Relief on SE, jota valelen niskaani ja nilkkoihini. Nukuin sikeästi, mutta tuntui että nyt tarvitaan jotain rentouttavaa. Jotakin raikastavaa. Tuntuu, että joka lihas tarvitsee huolenpitoa. Deep Relief oli vastaus. Ystäväni. Sitä valelin ja tuntuu todella hyvälle!

Se tulee roll-on pullossa, joka on erittäin käytännöllinen. Se sisältää seuraavia öljyjä: Peppermint, Wintergreen, Dorodo Azul ja Helichrysum --- joten tiedät, että on muuten hyvää!

Milloin Deep Reliefiä käytetään:

* Kun teet jotakin erittäin tärkeää ja haluat vahvistaa aistejasi. Levitä Deep Reliefiä harteillesi. AAAAH. Ja hengitä sen tuoksua syvälle sisään.

* Lenkin, urheilusuorituksen tai muuten vaan raskaan päivän jälkeen. Se pitää lihakset tyytyväisenä ja rauhoittaa niitä.

* Kun heräät aamulla ja tiedät heti, että et ole nukkunut oikeassa asennossa ja haluat päivän alkavan hyvin joka tapauksessa!

* Kun tarvitset vähän tuntumaan päivääsi! Deep Relief kyllä jättää jälkensä!

* Kun haluat liikkua, tehdä parempia tuloksia, juosta nopeammin ja olla tehokkaampi. Piparmintusta on tehty useita tutkimuksia (sitä on Deep Reliefissä), miten se tukee liikkumista helpottavasti. Ja sitten bonuksena päälle saat Deep Reliefissä olevat muut öljyt - niin tulokset eivät voi olla muuta kuin parempia.

- Aina kun tarvitset syvää rentoutumista (deep relief)!

YKSI PARHAIMMISTA ÖLJYISTÄ MITÄ LÖYTYY.
DEEP RELIEF.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti