maanantai 18. huhtikuuta 2016

Aloita.

Ajatteletko sinäkin niin, että SITTEN KUN...

Tiedätkö, että "sitten kun" - ajan voit päättää vain sinä itse. Me sanomme noin, koska pelkäämme. Koska ujous iskee. Koska emme luota itseemme. Koska jokin muu ajatus tai tekeminen on vahvempi.
Suurin pelkomme on myös ulkoinen paine - mitä ne ajattelee? Mitä väliä siitä on, mitä toiset ajattelee? EI MITÄÄN! MENE JA NÄYTÄ! OLE OMA ITSESI. TEE ASIOITA, JOTKA TUOTTAVAT ILOA SINULLE. Elät omaa elämääsi. Et kenenkään muun.

Sinun ei tarvitse edes tietää tarkasti, että miksi aloittaisit. Sekin on helppoa ratkaista yksinkertaisella menetelmällä. Laita silmät kiinni ja mieti, mitä sinä haluaisit elämältäsi? Ihan vain 2minuuttia. Jos se on asia, jota haluat, mutta et sitä tällä hetkellä pysty saamaan taloudellisista puutteesta tai ajan puutteesta, ALOITA. Pidä se asia vahvana mielessäsi ja ALOITA.

Et tiedä mihin tie vie, jos et ALOITA. Sinun EI tarvitse tietää kaikkea. Ei edes murto-osaa. Sanon sinulle muutaman vuoden kokemuksella, että mitä enemmän tietää, sitä onnellisempi olen, että aloitin silloin, kun en tiennyt juuri mitään. Tiesin sen, että minulla oli suuri palo auttaa toisia. Suuri palo muuttaa omaa elämäämme. Ja olen ikuisesti kiitollinen että aloitin.

Aloittaminen voi tapahtua missä vain. Puistossa, kaupan kassalla, ystävien kanssa kahvitellessa jne. Se ei tarvitse olla suunniteltua. Se tulee automaattisesti, kun olet päättänyt aloittaa. Se on niin vahva, niin vahva tunne, että se näkyy sinusta ulospäin. Sen tuntee. Sen aistii. Ja jo sillä tunteella, tulet inspiroimaan ihmisiä ja vetämään heitä puoleesi.

Young Living tarjoaa huikeat tuotteet hyvinvointiin. Ja sitä ei korvaa mikään! Mutta Young Living tarjoaa mielettömät mahdollisuudet myös taloudelliseen hyvinvointiin. Ja sitäkään ei korvaa mikään!

Ei kaikki halua miljoonia, mutta kuinka moni haluaa itse päättää milloin menee töihin ja milloin pitää vapaa-aikaa? Kuinka moni haluaa lähteä reissuun just silloin kun löytää huipun lentotarjouksen? Kuinka moni haluaa viettää aikaa perheen kanssa enemmän ja kasvattaa lapset yhdessä, jotka on saannut? Kuinka moni haluaa tehdä töitä ystävien kanssa, mutta silti niin, että jokainen on itse vastuussa omasta työstään? Kuinka moni haluaa olla inspiraation lähde? Kuinka moni haluaa tehdä hyvää maailmassa? Kuinka moni haluaa elää elämää, josta ei ikinä tarvitse jäädä eläkkeelle? Kuinka moni haluaa elää niin, ettei muut määrää mitä minä teen?

MITÄ SINÄ HALUAT?
ALOITA TÄNÄÄN. 
IKINÄ EI OLE LIIAN MYÖHÄISTÄ.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti