keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Työnarkomaani vai muuten vaan innostunut?

Ajatuksia....
Juttelin just whats appissä erään tiimimme leaderin kanssa. Meillä on huomiseksi sovittu puhelu, se viikottainen sponssapuhelu. (On tärkeää, että jokainen sponsori löytää itselleen oman mentorin, jotta pysyy tilivelvollisena, se on iso juttu. Se on aarre, se on yksi mahtavimmista asioista, mitä verkostomarkkinointi tuo mukanaan. Tuen.)

Hän on viime aikoina keskittynyt itsensä etsimiseen. Voimien kartuttamiseen. Sekä perheen pyörittämiseen. Herätin hänet kysymyksellä suurin piirtein näillä sanoilla "Onko asioita jaettavana YL liittyen vai onko mennyt muissa touhuissa?"

Siitä alkoi mielenkiintoinen keskustelu.

Miksi mielenkiintoinen? Koska tiedän itse, että tämä sponsori on mukana täydellä sydämellä ja innolla. Hänellä on suuri halu viedä Young Livingiä eteenpäin ja auttaa ihmisiä elämään hyvinvointisina. Mutta siitäkin tärkeämpää on pitää itsestään huolta. Löytää, miten minä itse toimin, jotta jaksan.

Huomasin, että kysymykseni herätti hänet. Ja se oli hyvä. Se oli tarkoitus. Kun mentorisuhde on kohdallaan, kun on ns."pastillivälit", niin pystyy puhumaan ja keskustelemaan avoimesti. Hän sai varmasti siitä lisäponttaa!

Hassua oli se, että sanoin hänelle, että olen työnarkomaani. Jännä, että se piti sanoa ääneen, koska kyllähän se näkyy.  Mutta se todella vaikutti häneen. Miksi? Koska hän on yrittänyt olla samanlainen kuin minä. Keskittynyt siihen, että miten voi tehdä ja toimia asiat niin kuin minä toimin. Ja se oli itselle taas herätys. Miten pystyn vielä paremmin auttamaan ihmisiä löytämään oman itsensä ja oman tyylin toimia? Siinäpä hieno haaste.

Näen itseni työnarkomaanina. Tai oikeestaan, ihmisenä joka ei anna periksi. Kun jotakin rakastan tai jotakin lupaan, vien sen loppuun. Varsinkin, jos siihen on suuri intohimo. Ja Young Livingin on muuttanut elämämme niin vahvasti, että tahdon jokaisen ihmisen kokevan saman, joka haluaa. Jotkut haluavat vaikuttaa hyvinvointiin, jotkut etsivät tarkoitusta, jotkut taloudellista vakautta. Mikä se sitten onkin - niin minä haluan auttaa! Tahdon myös jokaisen löytävät itsestään ja elämästään sen poltteen, että elämää eletään, eikä anneta elämän valua ohi suun.

Mitä tästä opimme. Löydä oma tiesi kulkea. Ota oppi sponsoreiltasi ja mentoreiltasi. Kuuntele ja kerro. Keskustele. Löydä oma tahti. Löydä oma tyyli.

Tietä, tahtia ja tyyliä on yhtä monia kuin ihmisiä on maailmassa.
OLE OMA ITSESI - Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti