torstai 25. helmikuuta 2016

Ruoansulatusta rauhoittava ravintolisä; Digest & Cleanse

Digest & Cleanse Softgels

Digest & Cleanse (& puhdistava) pehmeät geelikapselit rauhoittavat ruoansulatushäiriöitä ja tukevat tervettä ruoansulatusta. 

* Stressi, ylensyönti ja myrkyt voivat ärsyttää ruoansulatuskanavaa ja aiheuttaa kramppeja, kaasua ja pahoinvointia, jotka näin ollen häiritsevät kehon luonnollista ruoansulatusta ja puhdistustoimintoja. Käyttämällä Digest & Cleansea, se rauhoittaa suolistoa, estää ilmavaivoja ja edistaa vatsan eritteita, jotka auttavat ruoansulatuksessa.. 

* Digest & Cleanse on tieteellisesti todistettu ja siinä olevat eteeriset öljyt ovat testattu, että ne voivat estää satunnaiset ruansulatushäiriöt ja vatsakivut. 

* Geelikapselit auttavat suolistoa löytämään optimaalisen imeytymisen, helpottaa oloa ja auttaa vapauttamaan pahaa jälkimakua. Tätä voidaan käyttä hdessä minkä tahansa puhdistusohjelman kanssa, kuten Young Livingin 5-day Nutritive Cleanse.

On monia ihmisia, jotka ovat käyttäneet yrttejä enemmän kuin eteerisiä öljyjä. Näin ollen se on helppo olettaa, että eteeriset öljyt toimivat samalla tavalla kuin yritit. Asian laita ei kuitenkaan ole näin. Eteeriset öljyt ovat erittäin voimakkaita. Tarvitaan monia kiloja yrttejä jotta saadaan pieni määrä eteeristä öljyä. Koska niillä on niin väkevä ja voimakas teho, tarvitaan vain pieni määrä sitä eteeristä öljyä, jotta voidaan saavuttaa haluttu puhdistava vaikutus ja tuki ruoansulatuskanavan toimintaan.

Miten käytetään Digest & Cleanse?
Ota 1kapseli päivässä ruoan kanssa tai silloin kun on tarvis.
Varoitus: Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana tai sairaana, ota yhteyttä terveydenhuollonammattilaiseen ennen käyttOä.

Ainekset: Proprietary Digest + Cleanse; Blend (Peppermint (Mentha piperita) leaf, Caraway (Carum carvi) fruit, Lemon (Citrus limon) peel, Ginger (Zingiber officinale) root, Fennel (Foeniculum vulgare) seed, Anise (Pimpinella anisum) fruit), Coconut (Cocus nucifera) meat oil [virgin], coconut (Cocus nucifera) meat oil [fractionated], gelatin, glycerin, and aqueous coating solution (oleic acid, sodium alginate, medium-chain fatty acids, ethylcellulose, and stearic acid).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti