torstai 25. helmikuuta 2016

Paksusuolelle rakkautta Comfortonella!

ComforTone - 150kapselia

Tämä on luonnollinen, yrtti-pohjainen suolistonpuhdistaja, joka sisältää monia puhtaita eteerisiä öljyjä. Se tukee normaalia peristaltiikka (suoliston rytminen supistusliike, jotka liikuttavat elintarvikkeita suolistossa). ComforTone on erityisesti suunniteltu puhdistamaan paksusuolta ja torjumaan turvotusta, ilmavaivoja ja ruoansulatushäiriöitä. Jos paksusuolessa on roska(jäte)ruokaa ja kaasua niin niissä voi olla runsaasti myrkyllisiä sivuaineita, jotka voivat mennä muualle elimistöön ja kudoksiin.

- lievittää ummetusta, hävittää loisia sekä myrkkyjä suolistossa ja maksassa
- sisältä 8 eri eteeristä öljyä: kuten German Chamomile, Ocotea, Peppermint ja Tangerine. 
Ocotea ja Tangerine auttaa hallitsemaan verensokeria ja rauhoittavat ärsytystä. 
German Chamomile tukee maksan toimintaa. 
Ja peppermint = parantaa ruoansulatusta

Kuinka ComforTonea käytetään? 
Ota 2-5kapselia ennen aamupalaa ja 2-5 ennen nukkumaanmenoa. Parhaimman tuloksen saat, kun juot 8-10 2dl lasillista vettä päivän aikana. Ota silloin kun on tarpeen, kun esiintyy ruoansulatushäiriöitä.Saa käyttää vain 2vk putkeen enimmillään.

ComforTone® sisältää:
Chamomile (Matricaria recutita) flower extract‡, Cascara sagrada (Frangula purshiana) bark, Psyllium (Plantago ovata) seed, barberry (Berberis vulgaris) bark, burdock (Arctium lappa) root, Fennel (Foeniculum vulgare) seed, garlic (Allium sativum) bulb, Echinacea (E. purpurea) root, Bentonite, Diatomaceous earth, Ginger (Zingiber officinale) root, apple pectin, licorice (Glycyrrhiza glabra) root, cayenne (Capsicum annuum) fruit, tarragon (Artemisia dracunculus)† leaf, ginger (Zingiber officinale)† root, tangerine (citrus reticulata)† rind, rosemary (Rosmarinus officinalis CT cineol)† leaf, anise (Pimpinella anisum)† seed, peppermint (Mentha piperita)† leaf, mugwort (Artemisia vulgaris)† leaf/root, German chamomile (Matricaria recutita)† flower, gelatin, alcohol and water.

Comfortone on yksi päätuotteista Dietfriedin ohjeistamassa 90 päivän puhdistuskuurissa. Jos haluat siitä lisätietoa, ota yhteyttä sponsoriisi tai savolainenemilia@hotmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti