perjantai 26. helmikuuta 2016

Öljyjen taajuudet vie meidät aivan uusiin ulottuvuuksiin.


Eteeristen öljyjen taajuudet

Perusteet
Kaikella on taajuus. Tiedämme sen. Mutta useasti tämä taajuus asia on aika herkkä aihe. Ei ole olemassa selkeää vastausta, kun määritellään jonkun taajuutta...myös eteeristen öljyjen.

Kuvassa näet Young Livingin eteeriset öljyt. Kun me näemme listan, on helppo katsoa numeroita ja yrittää ymmärtää niitä. Mutta on myös toinen puoli - ja ne ovat öljyt itse, ja mitä ne oikeasti ovat.

On 3 perusasiaa, joita haluan sinun miettivätn, kun mietit, mitä öljyä käyttäisit sen energian kanssa, joka on sinussa tällä hetkellä:

Mitä asioita käsittelet tällä hetkellä? Minkälaisten energioiden kanssa työskentelet tällä hetkellä?

Otetaan esimerkki. Yrität tällä hetkellä ylittää pelon ja saada itsestäsi irti uusi ihminen. Kyllä, voit ottaa Valoria ja tuoksutella sitä ja samalla kasvattaa sisäistä voimaasi...mutta jos tuntemasi tunne on enemmän sitä, että pelkäät tulevasi tuomituksi, tällöin kannattaa ottaa Acceptance öljy käyttöön. Sä saatat huomata, että Acceptance öljy saattaa auttaa sinua paremmin ja huomaat että pelon tunne alkaa hävitä.

Molemmat öljyt (Valor ja Acceptance) tukevat sinua etsimään ja työskentelemään pelon kanssa ja rohkaisemaan sinua, mutta eri tavoin. Kun tiedät, mitä sisälläsi tapahtuu, pystyt valitsemaan sen öljyn selkeällä intuitiolla, ja saada tehokkaita tuloksia.

Öljyihin tutustuminen on juuri tätä...tutustuminen niihen. Se tapahtuu automaattisesti, kun käytät niitä. Kun opit tuntemaan, miten vastaat öljyihin fyysisesti sekä henkisesti, sinä todella ymmärrät, mitä öljyjä käytät eri asioita käsitellessäsi.

Ajattele seuraavia termejä: alhainen - , keski- ja korkeat taajuudet.

Helppo tapa lähteä opiskelemaan taajuuksia on keskittyä alhainen, keski ja korkeisiin taajuuksiin. EIkä "MHz-numeroihin", joita esiintyy öljyjen nimen perässä.

Jos puhutaan yleisellä tasolla, niin alhaiset taajuudet omaavat öljyt tukevat sinua fyysisesti, keskitaajuuden öljyt tukevat tunnepuolella ja korkeat taajuudet tukevat henkisellä ja energiatasoilla - sinun oman tajuntasitasolla.

Kerrataan, tunnista, millä taajuuden tasolla työskentelet. Mihin sinun täytyy keskittyä ja etsi se öljy joka täyttää, tukee sitä edistymistä.

Jos tunnen olevani aivan loppu, enkä tiedä syytä... on vain sellainen olotila, niin saatan ottaa Laventeli eteerisen öljyn, jolla on keskitaajuudet. Vahvistan ajatuksiani, että tämä öljy tukee minua tunteiden tasolla, josta haluan päästä irti. Laitan tipan käteeni, kerään ajatukseni ja otan syviä henkäyksiä. Saatan laittaa öljyä myös sydämen päälle (heart chakra) ja annan itseni rauhoittua hetkeksi.

Jos haluan tietoisesti kasvattaa henkistä tietoisuuttani, otan esille korkean taajuuden omaavan öljyn, kuten Idaho Blue Spruce tai Frankincense - ne auttavat minua vaihtamaan vaihdetta sekä niiden avulla pystyn yhdistymään paremmin asian kanssa, joka on suurempi tai vahvempi kuin minä. Jos minulla on erityinen tarve tai syy, miksi haluan jotakin enemmän, otan sellaisen öljyn siihen vielä tueksi, joka tukee suuntaani....tai laitan öljyä diffuuseriin.

Jos minusta tuntuu, että olen aivan solmussa, enkä oikeestaan tiedä, mitä tunnetta käsittelen, missä energioissa pyörin, ota esim. Purification tai Sypressi eteerisen öljyn. Levitän sitä käsiini ja tuoksuttelen tai laitan diffuuseriin. Ne auttavat minua keskittymään itseeni, missä olen ja minne olen menossa sekä päästämään irti niistä energioista, joita en halua itseeni.

Älä ajattele asioita liian vaikeaksi. Sinun täytyy vain käyttää öljyjä ja tutustua niihin. Katso öljyvarastoasi, ja lajittele ne 3 eri kategoriaan: alhaiset taajuudet, keskitaajuudet ja korkeat taajuudet. Ole ajatuksen kanssa mukana, mieti miksi haluat käyttää öljyä ja keskitä energiasi siihen. Jos sinulla on suppea öljyvarasto, tämä on vielä helpompaa, koska öljyjen valitseminen on helpompaa!

Anna intuition johtaa sinua.

On päiviä, jolloin en välitä ollenkaan, mitä öljy "tekee" minulle, tai sen taajuus, mutta annan intuition johtaa minua. Kysyn ehkä ääneen, mitä tarvitsen, mitä minun elimistö tarvitsee - ja sitten otan sen öljyn käyttöön, johon käteni ajautuu.

Yksinkertaisesti, otan sen öljyn käteeni, joka osuu silmääni tai joka antaa hymyä huulilleni kun katson vain pulloa. Luotan, koska luotan intuitiooni. Se on toiminut niin monta kertaa, että olen "vahingossa" käyttänyt sitä öljyä, jota oikeasti myös tarvitsisin.

Kun käytät eteerisiä öljyjä, opit lisää niistä sekä opit myös itsestäsi lisää - miten vastaat öljyihin...ja ne sinuun.

Eteeeriset öljyt ovat erittäin potentiaalisia ja niillä on jokaisella omat kemialliset ainesosat, jotka vuorovaikuttavat elimistömme kanssa. Joten kunnioita niiden voimaa ja opi tunnistamaan sinun oma kehosi. Jos laitat öljyjä iholle, laimenna jos on tarvis. Eli, opi tunnistamaan, miten kehosi reagoi.

Eteeriset öljyt ovat myös energisia, ja ne ovat erittäin tehokkaita kun käsittelet energioita. Sen takia rakastan YL öljyjä, koska niiden värähtely on silmin havaittavissa. Öljysekoitukset, jotka ovat tehty meille valmiiksi - ovat erinomaisia työkaluja.

Ole ajantasalla itsesi ja öljyjen kanssa kun käytät niitä...huomaat, kuinka energiasi ja tietoisuutesi muuttuu, kun käytät niitä. Kun opit tuntemaan öljysi ja itsesi.

Kunnioita niitä. Ole ajatuksen kanssa mukana. Opi niistä. Ja kun näin teet, sinä ymmärrät taajuudet aivan uudella tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti