perjantai 26. helmikuuta 2016

Mie taas tykkään YL ruskeesta hammastahnasta, entäs sie?

Mä en kyllä vakuuttunut Thieves Dentarome Ultra - Hammastahnasta (vaan mieluummin käytän sitä deodoranttina :), en vaan tykkää sen mausta. Mutta onneksi Young Livingillä on myös toinenkin hammastahna, jonka tilasin seuraavaksi ja jo heti pakkauksesta huomasin, että se on enemmän minttuinen.

THIEVES AROMABRIGHT TOOTHPASTE - HAMMASTAHNA

Käytän tätä hammastahnaa päivittäin, itse asiassa koko perhe käyttää. Myös lapset tykkäävät tästä hammastahnasta enemmän kuin Kidscents Slique Hammastahnasta, joten hyvä näin :) ei tarvitse montaa eri hammastahnaa ostaa. Thieves Aromabright - Hammastahna on minttuinen, ja maisuu makeammalle. Se tuntuu hyvälle eikä polttele.

Mitä Thieves Aromabright Toothpaste - Hammastahna sisältää:
Water, Calcium carbonate, Cocos nucifera (Coconut) oil, Sodium bicarbonate, Glycerin (Vegetable), Xylitol, Xanthum gum, Mentha piperita† (Peppermint) oil, Mentha spicata† (Spearmint) leaf oil, Eugenia caryophyllus (Clove) bud oil, Ocotea quixos† (Ocotea) leaf oil, Cinnamomum verum† (Cinnamon) Bark oil, Citrus limon† (Lemon) peel oil, Eucalyptus Radiata† leaf oil, Rosmarinus officinalis† (Rosemary) leaf oil, Stevia rebaudiana leaf extract, Lecithin (Sunflower).

Mielenkiintoista tässä on se, että ainesosat ovat hyvin samanlaiset kuin  Dentarome - Hammastahnassa, mutta tässä ei ole Wintergreeniä. Joten hmm, oliko se se sitten, miksi en tykännyt siitä? Vaikka Wintergreen öljystä tykkään valtavasti! Aromabright Hammastahnaan on lisätty Spearmint (minttu) sekä Ocotea eteeriset öljyt.

Mikä tekee Thieves Aromabright Toothpaste - Hammastahnasta erikoisen?
- siinä ei ole myrkyllisiä ainesosia
- Se sisältää puhtaita eteerisiä öljyjä, kuten Thieves
- Maistuu paremmalle kuin Dentarome Plus - Hammastahna - minun mielestäni
- Piparminttu ja Viherminttu antaa raikkaan maun
- Piparinttu: makuaine, joka tukee ruoansulatusta
- Viherminttu: sanotaan parantavan ruoanmakua, on lievempi kuin piparminttu.
- Neilikka: tukee tervettä immuunipuolustusta
- Ocotea: luonnollisesti puhdistava ja tukee elimistöä ärsytyksiä vastaan
- Kanelinkuori: tukee immuunijärjestelmää ja auttaa säilyttämään tervettä elämäntapaa
- Sitruuna: sisältää luonnollista d-limoneenia
- Eucalyptus: lievästi pistävä, makea ja hedelmäinen
- Rosmariini: sisältää luonnollista eukalyptolia ja alfapineenia ja antaa raikkaan nurmikasvien aromin

Yhteenveto kokemuksistani:
Young Livingin on muuttanut elämääni mullistavasti. En olisi muutama vuosi sitten uskonut, että tutkin jopa hammastahnapurkit, mitä ne sisältävät. Kyllä! Ihminen voi muuttua ja oppia uutta. Kun otin YL hammastahnat kokeiluun, niin yllätyin, koska tahnat ei vaahtoudu suussa! Siihen oli tottuminen alussa, ja nyt olen sinut asian kanssa ja tykkään siihen. Hammastahnaa käytetään todellakin vain pieni herneenkokoinen pallo. RIITTÄÄ PITKÄÄN! Käytän myös säännöllisesti Thieves Essence Suuvettä - se se vasta antaa ihanan raikkaan jälkimaun!

Täydellinen yhdistelmä. Suosittelen kokeilemaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti