perjantai 26. helmikuuta 2016

Katso mikä liuta alle 15€ tuotteita!

JEE! Miksi tää on huippu?

1) Oletko samaa mieltä, yksi yleisimmistä kommenteista mitä minulle sanotaan on "kun ne ovat niin kalliita!" TÄH? Hmm, pakko sanoa, että en ole ihan samaa mieltä. En todellakaan ole.
Ensinnäkin, ensimmäisenä mieleeni tulee tämä ajatus "kuulostaa siltä, että kyseinen ihminen tarvitsee  vähän koulutusta. Ja jos hän on valmis vastaanottamaan, niin mielelläni kerron lisää. 

Rehellisesti, itse en edes katso öljypurkin hintaa. Tai hammastahnan hintaa. Tai NingXia Redin hintaa. Miksi? Mitä järkeä, koska ostan sen joka tapauksessa (ja hei, mulla ei todellakaan pursu rahaa korvista), mutta tärkeysjärjestyksessä YL tuotteet ovat aika korkealla, joten se varmaan selittää kaiken.

Ai niin, ja jos yhteen 15ml sitruuna öljypulloon menee 75 sitruunan kuorta, niin voisitko ystävällisesti kertoa minulle, mistä saat ostettua sitruunoita 75 kappaletta ja hinnaksi jää alle 15€?

2) Toinen, nää halvimmat tuotteet on kiva lisä sun tilaukseen, kun täytyy vielä se 10PV:tä saada lisää, jotta saat kuukausitarjoukset :) hih, oletko sinäkin ollut siinä tilassa? Silloin mukaan lähtee se hammastahna tai joku sitrusöljyistä.

3) Nämä alle 15€ tuotteet ovat myös kivoja lahjoja ystäville tai öljyillan pitäjälle tai kiva yllätys kun menee kylään. 

Katsoppas Annen kiva video alle 15€ maksavista tuotteista. Ja anna ideoitten jyllätä :)!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti