torstai 25. helmikuuta 2016

Essentialzyme - entsyymejä ruoansulattamiseen!

ESSENTIALZYME

Essentialzyme on kaksikerroksinen, monen entsyymin monimutkainen kapletti, joka on erityisesti kehitetty parantamaan ja tasapainottamaan ruansulatusta ja edistämään entsyymien toimintaa modernissa ruokavaliossa. Se sisältää kasvisperäisiä sekoituksia, sekä eläin- ja kasvispohjaisia entsyymejä, jotka parantavat myrkyllisien jätteiden poistoa elimistöstämme ja ovat tukemassa kriittisesti ruokavaliota, jota syömme päivittäin. Essentialzyme sisältää myös tarragon (rakuunaa), peppermint (piparminttu), anise (anis), fennel (fenkoli) ja clove (neilikka) eteeriset öljyt parantamaan yleisesti entsyymien toimintaa, vähentämään haiman stressia sekä tukemaan sen toimintaa.

Essentialzymea voidaan käyttää päivittäin parantamaan ruoansulatusta ja lievittämään satunnaisia oireita, kuten täytelläisyydentunnetta, painetta ja turvotusta.

Essentialzyme on kaksiosainen. Ylempi puoli liukenee mahalaukussa, jossa kasvipohjaiset entsyymit alkavat tekemään erittelyprosessia. Alempi puoli liukenee suolistossa, jossa tarvitaan eläinperäisiä entsyymejä sulattamaan proteiineja ja rasvja. Kapletin pinnalla on erikoinen, selkeä pinnoite, joka on maustettu peppermintillä, joka parantaa sen makua ja hajua sekä nopeampaa imeytymistä.

Kuinka käytetään?
1kapletti 3krt päivässä aterioiden välillä.

Ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen, jos olet raskaana, tai sairaana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti