keskiviikko 24. helmikuuta 2016

ART Skin Care laittaa kasvosi loistamaan luonnollista kauneutta.

AAAAAH. Oletko jo kokeilut Young Livingin uutta Art Skin Care - settiä? 
Tilasin sen tammikuussa 2016 ensimmäisen kerran (olisi pitänyt tilata jo 3 vuotta sitten!), koska olen täysin rakastunut tähän settiin.

Mitä olen huomannut jo pelkästään muutaman viikon käytön jälkeen? Ihoni tuntuu pehmeälle ja eloisalle. Art Skin Care - tuotteet ovat tehty luonnollisista aineksista sekä eteerisistä öljyistä. Ah. Rakastan, että voin käyttää kasvoillani tuotteita, jotka ovat riittoisia, luksista ja LUONNOLLISIA, ilman mitään ylimääräisiä kemikaaleja, joita useimmat kasvojenhoitotuotteet ovat täynnä!


Eikö olekkin kaunis paketti? Glamouria täynnä!


Setti sisältää Art Gentle Cleanser - puhdistusaineen,
 Refreshing Toner - kasvoveden sekä 
Light Moisturizer-kasvovoiteen.


Ah. Ja tuotteet tässä setissä ovat vielä kauniimpia ja toimivia :)!
Voit ostaa alla olevat kolme tuotetta settinä tai erikseen suoraan Young Livingiltä

Art Gentle Cleanser - puhdistusaine
Hellävarainen, pehmeästi vaahtoava Art Gentle Cleanser-puhdistusaine poistaa kasvojen iholta epäpuhtaudet ja saa sen näyttämään terveeltä ja hehkuvalta. Puhdistusaineen sisältämät ihoa hellivät eteeriset öljyt tekevät kasvoista puhtaan ja raikkaan tuntuiset sekä säteilevän näköiset.

Miten käytetään: Kostuta kädet ja levitä puhdistusainetta kasvoille ja kaulalle pyörivin, hierovin liikkein. Käytä aamuin ja illoin tarpeen mukaan.
Kokemukseni: Tykkään, koska puhdistusaine ei kuivata ihoani. Ja se on todella riittoisaa. 3/4 - 1 pumppaus riittää koko kasvojen puhdistamiseen.

Art Refreshing Toner - kasvovesi
  Se poistaa epäpuhtaudet hellävaraisesti ihoa kuivattamatta. Eteeristen öljyjen täydellinen sekoitus auttaa tasapainottamaan ihon pH-arvoa sekä tekee ihosta puhtaan ja raikkaan tuntuisen.

Miten käytetään: Puhdistuksen jälkeen pyyhi kasvot ja kaula kasvovedellä kostetulla pumpulilla. Käytä aamuin ja illoin tarpeen mukaan.
Kokemukseni: Lempikasvoveteni! Monet kasvovedet ovat kirvelleet kasvojani - mutta tämä on hellä ja raikas. Käytän kasvovettä niinä aamuina, kun kuorin kasvoni (1-2krt/viikossa).

Art Light Moisturizer - kasvovoide
Art Light Moisturizer on kevyt kosteusvoide, joka auttaa ihoa säilyttämään oikean kosteustasapainon. Young Livingin eteeriset öljyt ja luonnolliset ainesosat tekevät kasvojen ihosta pehmeän ja joustavan, jolloin siitä tulee ihanan tasainen ja raikas.
Miten käytetään: Puhdistuksen ja kasvovedellä pyyhkimisen jälkeen levitä voidetta hellävaroen kasvoille ja kaulalle. Käytä aamuisin tai tarpeen mukaan
Kokemukseni: Tämä kasvovoide on todella ihana. Riittoisaa! Käytän sitä aamuisin, koska iltaisin tykkään käyttää Boswellia Wrinkle Cream-voidetta. Se "uppoaa" ihon läpi, eikä jätä sitä rasvaiseksi. 

tai
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti